Стефан Николов започна работа като водещ на обеден блок, точно като

...
Стефан Николов започна работа като водещ на обеден блок, точно като
Коментари Харесай

Напрежение в ефир? Гала и мъжът й станаха конкуренти

Стефан Николов започна работа като водещ на пладнешки блок, тъкмо като жена си Гала.

Стефан, който по този начин и не можа да стартира някаква същинска работа отвън развъждането на пчели, води предаване по някогашната телевизия „ Българе “, която към този момент има ново име – „ БГ плюс “. Преди него заран се изявява актьорът Сашо Дойнов, чийто наследник гледаме във „ Фермата “ сега.
-->
Предаването, което е час и половина, се излъчва всеки делник, тъкмо както и шоуто на обичаната му, тъй че уикендите на двамата ще са отдадени на отмора в къщата им край язовир „ Искър “. 

Преди години Стефан водеше „ На кафе “ дружно с Гала по концепция на тогавашната продуцентка на предаването Тара Нури, която през днешния ден е огромна шефка в Нова телевизия. Той беше доста добър коментатор на занимателните вести, за разлика от настоящия панел при обичаната му, които са много скучни, само че пък многословни.

Стефан следващата година изпраща единствената си щерка абитуриентка, тъй че сигурно се нуждае от пари. Заплатата му в тази телевизия обаче е съвсем алегорична, изключително спрямо Гала, разбра Hotnews.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР